Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El claustre de l'Institut Ramon Berenguer IV celebra l'acte de jubilació de Vicent Casacuberta i d' Agustí Colell.

El claustre de l'Institut Ramon Berenguer IV celebra l'acte de jubilació de Vicent Casacuberta i d' Agustí Colell.
13Juliol, 2017
El claustre de l'Institut Ramon Berenguer IV celebra l'acte de jubilació de Vicent Casacuberta i d' Agustí Colell.
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Dijous 29 de juny el Claustre de l’Institut Ramon Berenguer IV va celebrar l'acte de jubilació de dos persones, extraordinàries en tots els àmbits: acadèmic, professional i humà. Dos professors que han exercit tota la seva carrera docent a la nostra ciutat, a Amposta. Són dos professors que han viscut, en el seu cor i en la seva ment,  de manera molt intensa la docència. Ells són Agustí Colell Martínez i Vicent Casacuberta Borràs.

Agustí Colell Martínez, nascut a Pinell de Brai, és llicenciat en Matemàtiques, en Ciències Químiques i en Història. Ha impartit classes de matemàtiques al nostre institut durant trenta-dos anys. Vicent Casacuberta Borràs, nascut al Perelló i  llicenciat en Matemàtiques, ha exercit durant vint-i-vuit anys com a professor de la mateixa especialitat. Ambdós han estat experts en organització i planificació formant part de l’equip directiu en el transcurs de llargs períodes de la història de l’Institut. Persones com Agustí i Vicent heu contribuït a construir el prestigi de què avui gaudeix el nostre centre. La vostra feina i dedicació ha fet del nostre un centre de referència. Heu passat per les vides de generacions d’alumnes, obrint-los les ganes del coneixement, convertint-los en homes i dones lliures, responsables, amb criteri i esperit. Molts d’ells us han tingut i us tenen presents com a exemples a seguir en la seva formació. Us contarem que deixeu un gran record a l’Institut, torneu-hi sempre. Ens sentim orgullosos d'haver treballat al vostre costat i de tot el que hem après de vatros. Us agraïm el treball, l’esforç, els sentiments, tota la vida i anys que heu dedicat, heu viscut i heu sentit a l’Institut Ramon Berenguer IV, que tant us estimeu. Les persones que hem estat els vostres companys de viatge, us desitgem afecte, temps per fer el que us agrada, salut i felicitat. 

Vam fixar el record d'aquesta celebració amb un poema, amb un tòpic clàssic. Un BEATUS ILLE. Però no del poeta de Venúsia, d'Horaci; d'un poeta de la terra on hem nascut, de les Terres de l'Ebre, una estrofa de Gerard Vergés extreta de L'ombra rogenca de la lloba:

No us contaré la coneguda història

ni us descriuré el paisatge on he viscut:

aquell riu ample, amb tarongers florits,

i, més amunt, la terra roja i dura

d'oliveres i vinya, el cel d'estiu

com la fulla esmolada d'una espasa

i a prop la mar, la  mar que tant estimo.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.