Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Contes Màgics

Contes Màgics
18Gener, 2018
Contes Màgics
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La Regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta, la Federació de Comerç d'Amposta i l'Institut Ramon Berenguer IV hem signat un conveni de col·laboració perquè l'alumnat de 4t d'ESO participe en les activitats nadalenques que es duran a terme a la ciutat d'Amposta.

L'activitat, que rep el nom de "Contes Màgics", farà viure la màgia del Nadal als menuts i menudes en l'espai del Mercat Municipal, la sabateria Pam, la llibreria Alba, Reciclyng System, la pastisseria Pous, Esports Ferreres, Ekobo, Personal Foto, Espai Cultura Guaix, Xesca, Germanes Balart, Les Labors de Cinta i Humbelina, Seynet, Phone House, Àngels, òptica l'Esguard, pastisseria Alemany, Detalls, La Nota i Opticàlia.

Us adjuntem fotografies de la sessió de fotos que vàrem fer per dissenyar el cartell promocional. El cartell l'han dut a terme el Departament de Visual i Plàstica.

BONS NADALS!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.