Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

L’INS Ramon Berenguer IV participa en les Jornades d’Innovació Pedagògica

L’INS Ramon Berenguer IV participa en les Jornades d’Innovació Pedagògica
9Juny, 2017
L’INS Ramon Berenguer IV participa en les Jornades d’Innovació Pedagògica
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

 

L’INS Ramon Berenguer IV va participar en les Jornades d’Innovació Pedagògica, celebrades a Barcelona durant els dies 26 i 27 de maig, convidat pel CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).

Carme Maigí, del grup impulsor del servei comunitari al centre, va intervenir en la xerrada plantejada com a taula redona sota el títol “Experiències actives que generen coneixement”, per a explicar el procés d’implementació d’un dels serveis comunitaris del centre, “Treballem amb la Fundació Pere Mata”. Aquest, basat en la metodologia de l’Aprenentatge-Servei, sorgeix a partir de la detecció de la necessitat de desestigmatitzar les persones que pateixen una malaltia mental.  

 Després de quatre cursos de funcionament, es va exposar la valoració efectuada per l’alumnat i pels usuaris i usuàries del  centre de dia i de la residència de la Fundació Pere Mata; també es va plantejar com es podria efectuar la transferència de l’experiència a altres centres, i com en participava l’entorn.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.